ЕКСПЕРТНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ІЗ ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ВХІДНИХ МЕТАЛЕВИХ ДВЕРЕЙ - Matsak, N. A.; Kirilenko, S. A.; Posashkov, O. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Викладено обов’язкові вимоги до якості виготовлених і встановлених вхідних металевих протиударних дверей, які повинні забезпечувати безпеку життя, здоров’я та майна громадян. Наведено основні технічні особливості цих конструкцій, їх характеристики.