ЕКСПЕРТНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ЩОДО ВСТАНОВЛЕННЯ ПРИЧИН ПОРУШЕНЬ У РОБОТІ ТРІБОВУЗЛІВ ДВИГУНІВ ВНУТРІШНЬОГО ЗГОРЯННЯ - Fedorchenko, V. I.; Olkhov, V. S.; Panasenko, O. M. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Розглянуто види, причини порушень у роботі трібовузлів двигунів внутрішнього згоряння. Однією з основних причин цього є провертання підшипників ковзання (вкладишів) колінчастого вала через зношування їх елементів. Прийняття обґрунтованих заходів для запобігання катастрофічних видів зношування, таких як заїдання, глибокі подряпини та схоплювання, дозволить забезпечити надійну й безпечну роботу двигуна в процесі експлуатації.