ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ В СУДОВО-ЕКСПЕРТНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - Filipenko, N. Ye. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Розглянуто теоретичні проблеми використання інформаційних систем у судово-експертних дослідженнях. Проаналізовано позиції та підходи вчених до визначення поняття й сутності теоретичної категорії «інформація». За результатами узагальнення досвіду роботи судово-експертних установ України, статистичних даних, матеріалів сучасної експертної практики та фахових літературних джерел наведено авторське визначення інформаційної діяльності судового експерта. Запропоновано заходи, спрямовані на підвищення ефективності використання інформації в судово-експертних дослідженнях.