ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ СУДОВО-ЕКСПЕРТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: МІЖНАРОДНИЙ АСПЕКТ - Rusetskyi, A. A. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто проблеми імплементації міжнародних стандартів у судово- експертну діяльність України. Проаналізовано характерні особливості міжнародних стандартів, що використовуються в судово-експертній діяльності. Виявлено та обґрунтовано позицію необхідності законодавчого введення міжнародних стандартів у процес проведення судової експертизи.