ШЛЯХИ МОТИВАЦІЇ СПІВРОБІТНИКІВ СУДОВО-ЕКСПЕРТНИХ УСТАНОВ УКРАЇНИ - Petrova, I. A. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Розкрита сутність мотивації в порівнянні із стимулюванням, визначено її місце у створенні стійких внутрішніх мотивів, які спонукають співробітників судово-експертних установ до безперервного особистісного вдосконалення та розвитку. Указано на зв’язок необхідності використання сучасних методів мотивації співробітників із перспективами сталого розвитку судово-експертних установ.