ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ, ЩО ВИНИКАЮТЬ У ХОДІ ОГЛЯДУ МІСЦЯ ПОДІЇ: ВИЯВЛЕННЯ Й ВИЛУЧЕННЯ СЛІДІВ БІОЛОГІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ - Matarykina, O. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Розглянуто проблемні питання виявлення та вилучення слідів біологічного походження в ході проведення огляду місця події. Визначено причини, що призводять до зниження якості вилучених слідів. Сформульовано пропозиції щодо усунення визначених проблем.