ДО ПИТАННЯ ВЗАЄМОЗАЛЕЖНОСТІ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ І ТЕНДЕНЦІЙ ІНТЕГРАЦІЇ СПЕЦІАЛЬНИХ ЗНАНЬ В УКРАЇНІ - Simakova-Efremian, E. B. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Досліджено окремі питання глобалізації світу та її впливу на європейські інтеграційні процеси, а також на тенденції інтеграції спеціальних знань у судовій експертизі. Проаналізовано порівняльний огляд європейських експертів в аспекті діяльності органів судової експертизи в Україні та державах - членах ЄС. Визначено шляхи реалізації українськими криміналістами й судовими експертами положень основних європейських документів, що визначають мінімальні стандарти та пропонують різні варіанти діяльності в галузі судової експертизи.