МОЖЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ТРИВИМІРНИХ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ І СУЧАСНИХ НАУКОВО-ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ У ДІЯЛЬНОСТІ З РОЗСЛІДУВАННЯ ЗЛОЧИНІВ - Pavliuk, N. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2018)
Розглянуто питання, пов’язані з упровадженням інноваційних методів, технологій і науково-технічних засобів у діяльність з розслідування злочинів. Акцентовано увагу на технологічних можливостях систем 3D-візуалізації на прикладах їх використання в зарубіжних країнах як науково-технічного засобу фіксації обстановки місця події та подальшої реконструкції злочину. Аргументовано доцільність розширення кола застосування 3D систем лазерного сканування в сучасній слідчо-судовій практиці нашої держави з метою підвищення рівня забезпечення органів досудового розслідування науково-технічними засобами та наближення його до європейських стандартів.