ОПТИМІЗАЦІЯ МІЖВІДОМЧОЇ ВЗАЄМОДІЇ СУДОВО-ЕКСПЕРТНИХ УСТАНОВ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ТА МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ ПРИ ЗДІЙСНЕННІ СУДОВО-ЕКСПЕРТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Lozovoj, A.I.; Derecha, L. N.; Myasoedov, V. V.; Olkhovskiу V. A. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто особливості діяльності судово-експертних установ Міністерства юстиції України та Міністерства охорони здоров’я України, методологічні питання проведення комплексної судово-медичної, судово-криміналістичної й судово-автотехнічної (транспортно-трасологічної) експертизи, шляхи оптимізації міжвідомчої взаємодії при здійсненні судовоекспертної діяльності цих судово-експертних установ, правові та організаційні проблеми регулювання їх судово-експертної діяльності. Звернуто увагу на необхідність її удосконалення шляхом підвищення правового забезпечення й ефективності існуючої системи організації судово-експертної діяльності судово-експертних установ Мін’юста України та МОЗ України.