АВТОРСЬКЕ ПРАВО ТА ПРОБЛЕМА ПОСТМОДЕРНІСТСЬКОЇ ІНТЕРТЕКСТУАЛЬНОСТІ В СУЧАСНІЙ ЛІТЕРАТУРІ - Кalinichenko M. M. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто деякі з істотних характеристик постмодерністської інтертекстуальності в сучасній українській і світовій літературах в контексті експертних досліджень творів сучасного письменства як об’єктів інтелектуальної власності. Запропоновано науково-методичні засоби проведення експертизи потенційних порушень авторського права, що відбуваються внаслідок несанкціонованих міжтекстових запозичень у постмодерній художній літературі.