СУТНІСТЬ І ЗМІСТ СУДОВО-ЕКСПЕРТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ - Kisil, N. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Сформульовано основні поняття експертизи у сфері інтелектуальної власності, а саме: предмет, об’єкт та завдання, що дають можливість зрозуміти сутність і зміст експертної діяльності в цій сфері, визначити природу спеціальних знань експерта та розмежувати завдання конкретної експертизи від завдань інших суміжних видів експертизи у сфері інтелектуальної власності.