ПРОВЕДЕННЯ ЕКОНОМІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ СТОСОВНО ОПОДАТКУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Didoborshch, V. A. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто зміни в нормативно-правових актах України щодо оподаткування сільськогосподарських підприємств, які перебувають на спеціальному режимі оподаткування. З’ясовано їх вплив на проведення відповідних економічних експертиз.