ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ ЩОДО ВИРІШЕННЯ ПИТАНЬ ПРИ ПРОВЕДЕННІ СУДОВИХ ЕКОНОМІЧНИХ ЕКСПЕРТИЗ ДОКУМЕНТІВ ФІНАНСОВО-КРЕДИТНИХ ОПЕРАЦІЙ - Ivakhnenko, P O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Виходячи з експертної практики, розглянуто основні питання, що ставляться на вирішення експертизи документів фінансово-кредитних операцій. Наведено пропозиції щодо змін у науково-методичних рекомендаціях з питань підготовки та призначення судових експертиз і експертних досліджень.