СУДОВА ЕКОНОМІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ЯК ІНСТРУМЕНТ ФОРМУВАННЯ ПРИНЦИПІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОЗИТИВНИХ ЕФЕКТІВ В ЕКОНОМІЦІ - Homutenko, O. V (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Запропоновано інтерпретацію визначення терміна «предмет судової експертизи». Виконано класифікацію спірних економічних ситуацій за ознакою ролі судової економічної експертизи при їх розв’язанні. Висвітлено механізм впливу судової економічної експертизи на процес формування принципів забезпечення позитивних сінергетичних ефектів в економіці.