ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ УСТАНОВЛЕННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ СЕРВІТУТІВ - Yurets, E. I. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Досліджено питання щодо встановлення земельних сервітутів, виготовлення документації із землеустрою та акцентовано увагу на можливості встановлення земельного сервітуту при проведенні земельно-технічної експертизи. Розглянуто нормативно-правові акти, які регулюють порядок установлення земельного сервітуту.