ВИРІШЕННЯ ЛІНГВІСТИЧНИХ ЗАВДАНЬ В ЕКСПЕРТНІЙ ПРАКТИЦІ - Svyrydova, L. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто актуальні питання створення окремих експертних методик лінгвістичних досліджень для вирішення певних видів завдань. Проаналізовано експертну практику щодо встановлення висловлювань, виражених у формі закликів, погроз, а також тих, які містять образливу лексику. Визначено межі компетенції експерта в галузі дослідження писемного мовлення під час вирішення зазначених завдань.