АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ПІДПИСІВ, ВИКОНАНИХ ОСОБАМИ ЗІ ЗМТНЕННЯМ ОЗНАК ВЛАСНОГО ПІДПИСНОГО ПОЧЕРКУ - Sohranych, T. V.; Syrotenko-Katsman, N. V.; Didushok, N.Y.; Abrosymova, V. G. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто проблему ідентифікаційного дослідження підписів, виконавці яких змінюють свій підписний почерк. Виходячи з аналізу експертної практики, наведено кілька прикладів дослідження таких підписів, що є ілюстрацією деяких способів зміни особами ознак власного підписного почерку.