О ПРОЦЕССУАЛЬНОМ СТАТУСЕ ПЕРЕВОДЧИКА - Dyachenko, A. F. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто різні аспекти участі перекладача в судочинстві. Обговорено можливості проведення ідентифікаційних і діагностичних досліджень іноземного усного й писемного мовлення експертом, що не володіє ним як рідною мовою, у рамках комплексних експертиз із залученням спеціальних знань перекладача.