ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКСПЕРТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ - Lozovoj, A. I.; Simakova-Efremian, E. B. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто шляхи вдосконалення науково-методичного забезпечення судово-експертної діяльності в Україні, що є одним з основних завдань експертного забезпечення правосуддя в Україні. Запропоновано процедури, за якими мають відбуватися введення нових видів (родів, класів) судових експертиз і розроблення програм підготовки судових експертів за новими експертними спеціальностями.