ЩОДО КРИМІНАЛІСТИЧНОГО РОЗУМІННЯ ЗЛОЧИНІВ КОРУПЦІЙНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ - Reznikova, O. I. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Проаналізовано чинне кримінальне та антикорупційне законодавство України. Виявлено розбіжності стосовно правового регулювання настання кримінальної відповідальності за корупційні й пов’язані з корупцією злочини, окреслено шляхи їх усунення. Доведено необхідність застосування діяльніс- ного підходу щодо криміналістичного розуміння злочинів корупційної спрямованості.