ДОКУМЕНТООБІГ І ЙОГО ЗНАЧЕННЯ ПРИ РОЗСЛІДУВАННІ ПОРУШЕНЬ ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ РОБІТ ІЗ ПІДВИЩЕНОЮ НЕБЕЗПЕКОЮ - Spasenko, K. A. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Досліджено особливості документообігу та його значення при розслідуванні порушень правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою на основі даних узагальнення кримінальних справ (матеріалів кримінального провадження).