РОЛЬ ОБСТАНОВКИ В СТРУКТУРІ МЕХАНІЗМУ ДОВЕДЕННЯ ДО САМОГУБСТВА - Kerik, L. I. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто роль обстановки в структурі механізму доведення до самогубства. Диференційовано обстановку доведення до самогубства на декілька етапів її розвитку, установлено часові зв’язки цього злочину та виокремлено види місць доведення до самогубства. Визначено роль цих елементів криміналістичної характеристики злочинів і показано їх взаємозв’язки.