ТАКТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ДОПИТУ НЕПОВНОЛІТНІХ ПОТЕРПІЛИХ ВІД НАСИЛЬНИЦЬКИХ ЗЛОЧИНІВ - Pyaskovskyy, V. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто загальні тактичні умови проведення допиту неповнолітніх потерпілих під час розслідування насильницьких злочинів. Обґрунтовано, що для його успішного виконання слідчому необхідно звернути увагу на обрання місця й часу проведення запланованої дії та необхідну формуи взаємин із неповнолітнім, ступінь взаємодії з батьками (законними представниками) неповнолітнього учасника, кількість присутніх.