ПРОБЛЕМЫ ОПТИМИЗАЦИИ СЛЕДСТВЕННЫХ ДЕЙСТВИЙ В МЕТОДИКЕ РАССЛЕДОВАНИЯ ПРЕСТУПЛЕНИЙ - Myshkov, Y. E. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто основні проблеми щодо поняття і способів формування систем слідчих дій, застосування яких сприяє ефективності розслідування злочинів. У зв’язку з цим названо джерела формування систем, функції останніх при вирішенні розумових завдань, що стосуються розслідування. Дано рекомендації з можливості алгоритмізації систем слідчих дій.