УЧАСТЬ СПЕЦІАЛІСТА ПРИ ПЛАНУВАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ ЗЛОЧИНУ - Yaremchuk, V. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто особливості залучення спеціаліста до планування розслідування злочину. Запропоновано форми допомоги спеціаліста при організації проведення слідчих (розшукових) дій. Визначено форми допомоги спеціаліста при плануванні окремих негласних слідчих (розшукових) дій.