БОРОТЬБА З КОРУПЦІЄЮ У СФЕРІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я: ЗАСОБИ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗСЛІДУВАННЯ ЗЛОЧИНІВ - Pavliuk, N. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2017)
Розглянуто інформаційні системи як засоби інформаційного забезпечення формування доказів у розслідуванні корупційних злочинів. На підставі вивчення напрямів діяльності у сфері охорони здоров’я України висловлено пропозиції щодо переліку корупційних ризиків, які можна використовувати для наповнення бази даних інформаційної системи «Протидія корупції».