ВПЛИВ НА СУДОВО-ПСИХОЛОГІЧНУ ЕКСПЕРТИЗУ ІНТЕГРАЦІЙНИХ І ДИФЕРЕНТТТЙНИХ ПРОЦЕСІВ У СУЧАСНІЙ ПСИХОЛОГІЇ - Alikina, N. V.; Egorova, T. N.; Savkina, V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто теоретико-методичні питання щодо проведення судово-психологічної експертизи: визначено її предмет, об’єкт і завдання в аспектах наукової психології й судової експертизи, підстави виділення предметних видів судово-психологічної експертизи та реалізації диференціального підходу при їх призначенні й проведенні, окреслено перспективи розвитку нових досліджень в аспекті інтеграційних процесів.