ОСОБЛИВОСТІ ПРИЗНАЧЕННЯ ТА ПРОВЕДЕННЯ ТОВАРОЗНАВЧИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ІЗ ВИЗНАЧЕННЯ ВАРТОСТІ ЗЕЛЕНИХ НАСАДЖЕНЬ - Dontsova, O. S. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто методичні підходи до вирішення проблем, які виникають в експертній практиці при призначенні й проведенні судово-товарознавчих експертиз із визначення вартості зелених насаджень лісних господарств, зелених насаджень у містах та інших населених пунктах.