ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ ВИРІШЕННЯ ПИТАНЬ ЩОДО ДОКУМЕНТАЛЬНОГО ПІДТВЕРДЖЕННЯ РОЗМІРУ МАТЕРІАЛЬНОЇ ШКОДИ (ЗБИТКІВ) - Bukolova, V. V. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Виходячи з експертної практики, розглянуто основні аспекти визначення об’єктів дослідження при проведенні судових економічних експертиз щодо документального підтвердження розрахунку розміру матеріальної шкоди (збитків). Наведено перелік контролюючих органів, які мають право проводити планові та позапланові виїзні перевірки фінансово-господарської діяльності суб’єктів підприємницької діяльності. Запропоновано перелік об’єктів дослідження, які підтверджують відображення матеріальної шкоди (збитків) в бухгалтерському обліку підприємства.