ОПОДАТКУВАННЯ ПОДАТКОМ НА ДОДАНУ ВАРТІСТЬ ТРАНСПОРТНО-ЕКСПЕДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ З МІЖНАРОДНОГО ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВАНТАЖІВ - Kozub, S. O. (Теорія та практика судової експертизи і криміналістики, 2016)
Розглянуто порядок оподаткування податком на додану вартість транспортно-експедиторської діяльності з міжнародного перевезення вантажів у разі залу 330 чення до перевезення інших учасників транспортно-експедиторської діяльності при проведенні судово-економічних експертиз.